Fra renovering til nybyg

Murerfirmaet P.M. Henriksen tilbyder rådgivning, planlægning og udførelse af arbejde inden for alle områder af murerfaget.  Er familien vokset og har I behov for en ombygning eller en tilbygning? Vi har en professionel indstilling til håndværket – og i ligeså høj grad til hele processen fra igangsætning til færdigt arbejde. Vi påtager os små, såvel som store opgaver, renovering såvel som nybyg. Vi giver gerne et tilbud på din næste renovering, tilbygning eller nyopførelse.

 

FÅ ET TILBUD!

Vi arbejder tæt sammen med vvs- og tømrervirksomheder m.fl.

Det betyder, at du kan nøjes med at rette henvendelse ét sted, hvis du har en opgave, der kræver flere fagfolk.

FACADE

Har din ejendom sætningsskader, revner eller er facaden slidt? Hos Murerfirmaet P.M. Henriksen er vi eksperter i facaderenoveringer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på renoveringen.

LÆS MERE

NYBYG

Hos Murerfirmaet P.M. Henriksen arbejder vi med nybyggeri af enhver art – lige fra tilbygninger til anneks, carport, garage, orangeri og lignende. Går du med byggeplaner, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

LÆS MERE

FLISER

Hos Murerfirmaet P.M. Henriksen har vi  stor erfaring og ekspertise. Vi ved, hvad der kræves for at skabe et perfekt resultat …

LÆS MERE

KØKKEN

Nyt eller renoveret køkken. Murerfirmaet P.M. Henriksen tilbyder at stå for hele entreprisen eller renoveringen. Lige fra nedrivning af det gamle køkken til opsætning af det nye. Vi samarbejder med dygtige VVS-folk og tømrere, så tag os med på råd hvis du går med køkkenplaner.

LÆS MERE

TAG

Hos Murerfirmaet P.M. Henriksen udfører vi alle former for tagreparationer og vedligeholdelse af tag, skorsten og kviste. Vi hjælper dig også gerne med at vælge det optimale tag til din bolig. Tag fat i os, og få et uforpligtende tilbud.

LÆS MERE

TOTALENTREPRISE

Hos Murerfirmaet P. M. Henriksen har vi mange års erfaring med murer- og byggeopgaver fra bolig-, andels- og ejerforeninger samt private boliger. Vi håndterer både større og mindre byggeprojekter – fra start til slut. 

LÆS MERE

BADEVÆRELSE

Hos murerfirmaet P. M. Henriksen er vi specialister i nybyg og renovering af badeværelser. Vi har gennem tiden anlagt og renoveret mange badeværelser – små som store, og ved hvad der skal til for, at resultatet bliver perfekt. Vi er på forkant med nye løsninger og materialer og har altid et bud på, hvordan funktionalitet og æstetik går hånd i hånd. Vi samarbejder med dygtige VVS-folk og tømrere, står gerne for hele projektet. Drømmer du om nyt badeværelse, så lad os tage en snak.

LÆS MERE

SKORSTENE

Murerfirmaet P.M. Henriksen har stor erfaring med skorstensrenovering. Vi efterser gerne din skorsten, og kommer med et uforpligtende tilbud på en eventuel renovering.

LÆS MERE

RENOVERING

Murerfirmaet P.M. Henriksen udfører alle former for murerarbejde i tæt dialog med dig. Vi har stor erfaring med renovering og reparationer af udlejningsejendomme, boligforeninger, erhvervsejendomme samt private hjem – indvendig som udvendig. Lige fra renovering af facader til totalrenovering af både boliger og erhvervsejendomme. Småreparationer tilbyder vi selvfølgelig også. Tag fat i os, hvis du har brug for at vi sætter ord og pris på renovering eller reparation af din bolig.

LÆS MERE

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

FÅ ET TILBUD